Licenscykling

 

I Hobro Cykleklub har vi en stor afdeling indenfor licenscykling, vi er en licenscykelklub for hele Mariagerfjord kommunens indbyggere, vi favner bredt i vores licens klub, og vil derfor gerne have alle med, uanset alder og køn, vi skal nok finde en løsning så vi kan få både de uerfarne og de mere erfarne licenscyklister ud at kører i omegnen af Mariagerfjord kommune.

Hobro Cykleklub laver et stort talent arbejde, med fremtidens talenter indenfor cykelsporten, så hvis du gerne vil have nye kammerater, og kan lide at cykle, skal du kontakte Hobro Cykleklub, så finder vi en god plan til dig, så du kan komme ud at cykle med andre på din alder.

Er der spørgsmål til det at køre cykelløb eller andre praktiske spørgsmål, så kontakt endelig en fra bestyrelsen, eller tag fat i en af trænerne.

Vi ved, at du sikkert har mange spørgsmål – og det er helt almindeligt. Vi prøver at besvare nogle af dem her. Kig under de enkelte faner i menuen.

Du kan melde dig ind i klubben ved at kontakte vores kasserer, eller på vores online indmeldings formular, som findes her